Tapizni is lehet a Kinecten

Videó! Interaktív szexjátékot adott ki egy pornócég

Egy pornócég nemrég interaktív szexjátékot fejlesztett ki a Microsoft új, Kinect elnevezésű játékkonzol kiegészítőjének segítségével.

2011.02.01 13:07drinfo.hu

A szexjáték működését demonstráló videót több mint 11.000-en látták a a YouTube nevű videomegosztó oldalon a kikerülést követő 15 órában.

A kontroller nélküli, eredetileg családi játékra kifejlesztett konzol kevesebb, mint két hónappal a piacra kerülése után már a pornóipar egyik kedvenc új médiuma.

A konzol technológiájának segítségével szexmozdulatokat szimulálhatnak a játékosok, a géphez ugyanis nem tartozik irányító, a játékosok saját testüket használják a játékok irányítására.

„A nyílt forrású rendszer lehetővé teszi, hogy közvetlenül PC-ről is használjuk az eszközt – nyilatkozta ThriXXX, a háromdimenziós szex-szimuláció producere.

– A Kinect interfész segítségével a szex-szimulációs szoftverek teljesen új generációját hozhatjuk létre. Persze csak addig, amíg a Microsoft engedi.”

„Jelenleg még nincsen engedélyünk, és egy hacker közösség programjait használtuk, hogy működő prototípust készítsünk a szexjátékból” – nyilatkozta Brad Abram szóvivő.

November 4-ei megjelenése óta közel 2,5 millió Kinect konzol talált gazdára, így biztosan lenne vásárlóközönség az új játékra is.

„Nem ez az első eset, hogy bizonyos technológiát nem arra használnak, amire ki lett fejlesztve, és valószínűleg nem is az utolsó” – nyilatkozták a Microsoft szóvivői.

A Microsoft nem engedélyezte ezeknek a programoknak a létrejöttét. Korábban, az XBox esetében sem engedélyeztük a csak felnőttek számára hozzáférhető (AO) programokat, és ez a jövőben, a Kinectnél sem fog változni.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.