Részesítsd örömökben a partnered

5 tipp az orális szexhez pasiknak!

Nem ciki megkérnünk a partnerünket, hogy kényeztessen minket orálisan, főleg ha mi is többször megtesszük neki. Ha altesti kényeztetésre vágysz, egyszerűen csak kérd meg rá a párod!

2010.12.27 09:06ma.hu

1. Bármilyen céllal is kapjuk be a másik nemi szervét, van két alapvető szabály, amit be kell tartani.

Az egyik a tisztaság.

Ha élvezi, hogy örömet okoz, csak fokozza a másik izgalmát. Viszont semmi sem rosszabb egy kelletlen, vonakodó partnernél.

Bár a szégyenlősködésnek a szexben nincs helye, ha még is félénk vagy, a ráutaló magatartás is megteszi: amikor egymás mellett fekszetek, fordulj úgy, hogy a fejed a lába mellé kerüljön.

A többi gyerekjáték lesz...

2. Ne rohand le!

Mielőtt nekifogtok, bizonyosodj meg róla, hogy mindketten kellően beindultatok.

Ha nem találta el azt, ami a kedvedre való, gyengéden vezesd rá arra, mi esik jól. Minél többet gyakoroltok, annál kielégítőbb lesz az eredmény!

3. Ha a pasid eddig nem csinálta gyakran, ne várd el, hogy perceken belül orgazmushoz juttat!

Légy türelmes, vezesd rá, és adj időt neki!

4. Kezdje azzal, hogy csókolgatja és nyalogatja a combodat, hogy kellően felizgulj!

Mondd neki, melyik nyújt nagyobb élvezetet: milyen sebesség, erősség a legizgatóbb.

Kezdje laza mozdulatokkal, majd húzzon bele! Valakire az hat, ha fel- és lefelé, másra, ha körkörösen halad a nyelv, megint mások durvábban szeretik.

5. Mikor partnere teste remegni kezd, az izmai megfeszülnek, és fokozódnak az élvezet hangjai, akkor elérkezett az orgazmus ideje.

Ha hagyja, hogy partnere a szájába élvezzen, még tegyen egy-két határozott mozdulatot a kezével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.