Zuhanykabin design

Mindennapi wellness otthon

Ha valami szokásostól eltérőre, mégis kényelmes megoldásra vágyunk, akkor mindenképpen egy sokoldalú zuhanykabint javasolunk a fürdőszobába, hogy teljes legyen a kéneztetés.

2010.12.16 09:00napiotthon.hu

A laza elegancia ötvöződik a mindennapi funkcionalitással ezen zuhanykabinok esetében.

Az alumínium zuhanykabinok elsőre talán félelmetesnek tűnhetnek, de higgyük el: minden olyan kényelmet megadnak, amelyre vágyunk tisztálkodás közben.

Legyen az fekete, fehér, ezüst vagy bézs színű, mindenki megtalálja a saját fürdőszobájához leginkább közel álló színt.

A modern, korszerű stílus ötvöződik a praktikummal. Azon túl, hogy valódi designfürdőszobát varázsolnak nekünk megjelenésükkel, olyan funkciókat is nyújtanak, hogy ki sem akarunk majd szállni belőlük.

Zuhanyzás közben a kényelem definíciója értelmeződik újra, amikor az érintőképernyős panelen kiválaszthatjuk, hogy aznap aroma- vagy éppen kromoterápiát alkalmazunk-e testünk- lelkünk felfrissítésére.

A termosztáttal felszerelt kabinban beállíthatjuk a víz hőmérsékletét is. Ha mindezzel megvagyunk, akkor nem marad más hátra, mint kiválasztani kedvenc zenének vagy éppen rádióadónkat, és garantáltan nem jövünk ki onnan órákon keresztül.

A felsőkategóriás berendezés gyakorlatilag otthoni wellnesst tesz lehetővé, így biztosan nem vágyunk majd ilyen célra létesített szállodákba, ha otthon is megteremthetjük magunknak a kényelmet.

Tedd az egészséget és wellnesst a szürke hétköznapok részévé! A tested biztosan meghálálja majd a magas szintű törődést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.