Azon versengenek a nők kié nagyobb

Emiatt nem szabad hatalmas műmelleket csináltatni

Miamiban elterjedt trend, hogy ami nagyobb, az jobb. Ez azonban nem feltétlenül igaz a mellimplantátumokra, legalábbis hosszútávon.

2010.09.14 18:00medipress.hu

Miért versengenek Miamiban a nők azon, kinek vannak nagyobb műmellei?

"Imádják a ragyogást" - válaszolja Christopher Craft plasztikai sebész.

Craft állítja, hogy a túl nagy magunkra öltött méretek problémákat okozhatnak a későbbiekben.

"A gravitáció mindig győz. A hatalmas műmellek előbb-utóbb hátfájáshoz, a bőr roncsolódásához, és a mellek idő előtti leszállásához vezetnek. Mindig megpróbálok beszélni a pácienseimmel, hogy megértsék, mit vállalnak hosszútávon" - mondja Craft, aki a testtel, mellekkel és bőrrel kapcsolatos sebészeti eljárásokra specializálódott.

Craft jóslata szerint Miami mellméret-változáson megy keresztül hamarosan.

"A Magic City vissza fog térni a konzervatív méretekhez, amint rájön, mit kockáztat valójában. Ha ez így lesz, egyre több nő fekszik majd szike alá, és egyre több mellemelő műtétre kerül majd sor."

Mi a legjobb mód rá, hogy meghatározzuk a testünknek legmegfelelőbb mellimplantátum-méretet?

1. Alapszélesség:
A sebész felméri a páciens melleinek alapszélességét, és a két mell közti távolságot.

2. Szövetek mennyisége: Az orvos meghatározza, van-e elegendő kötő- és zsírszövet a páciens melleiben ahhoz, hogy befogadhassa azt az implantátum-méretet, amekkorát szeretne magának.

3. A páciens vágyainak mérlegelése: Az orvos igyekszik minden egyes páciensének kívánságait teljesíteni, de reálisan kell gondolkodni. A páciens így lesz elégedett az eredménnyel.

4. Bőr rugalmassága, lazasága: Van-e elég bőr ahhoz, hogy befedje az implantátumot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.