A tartós kapcsolat tika a hallgatás a németeknél

A szexnél is fontosabb, hogy a nő ne beszéljen túl sokat

Visszafogottságot, hűséget és megértést kívánnak elsősorban partnerüktől tartós kapcsolatban a férfiak - csak minden második vágyik élettársától "fékevesztett szexre".

2010.09.09 08:48MTI

A német GEWISS Intézet a GQ című férfimagazin felkérésére végezte el 18 és 40 év közötti férfiak körében reprezentatív eredményeket produkáló közvélemény-kutatását. 

A vizsgálat szerint a férfiak 95 százaléka vágyik arra, hogy partnere ne fecsegjen túl sokat, a hűség 93 százalékkal a férfiak kívánságlistájának második helyén végzett. 

Az erősebbik nem 81 százaléka elsősorban megértő társat képzel el maga mellé, 69 százalék számára a feltétlen szerelem a legfontosabb. 

A megkérdezettek 58 százaléka leginkább azt szeretné, ha partnere elegendő szabad teret biztosítana számára.
 
A közös érdeklődési terület csupán a férfiak 44 százalékánál kiemelkedően fontos egy kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.