Horkolás, fürdőszobai etikett hiánya

A férfiak legidegesítőbb szokásai

Egy új felmérés szerint a nőket az bosszantja leginkább, ha a férfiak nem hajtják le maguk után a vécéülőkét, de előkelő helyet kapott a horkolás, és az, hogy nem hajlandóak megkérdezni, merre van az úticél, akkor sem, ha nyilvánvalóan eltévedtek.

2010.08.27 16:20medipress.hu

A felmérés során több mint ezer nőt kérdeztek ki a teremtés koronáinak legelviselhetetlenebb szokásairól. Nagyjából 54 százalékuk a fürdőszobai etikett hiányát említette meg, 23 százalék pedig azt fájlalta, hogy rendszeresen az ágyon felejtik a nedves törölközőjüket.

A nők 15 százalékának égnek áll a haja attól, ha kedvesük összekeveri a padlót a ruhásszekrénnyel, majd ez után következik a horkolás. A listát bővítik még az olyan kedves szokások, mint mikor a házimunkát szándékosan elszúrják, nehogy még egyszer megkérjék őket hasonlóra.

Rendszeresen elfelejtik kicserélni a kifogyott vécépapírt, nem szedik össze a levágott körömdarabokat maguk után, és nem képesek útbaigazítást kérni akkor sem, ha eltévedtek - derült ki egy kutatásból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.