A nők szeretik a romlott erkölcsű férfiakat?

Miért pont a rosszfiúk kellenek?

Mindannyian igaz szerelemre, megértésre és törődésre vágyunk, de akkor vajon miért vonzódunk olyan titokzatosan azokhoz a bizonyos a rosszfiúkhoz? Mi lehet az oka annak, hogy bár romantikus és érzékeny lelkünk van, mégis mélyen érintenek minket a gátlástalan nőfalók és romlott erkölcsű férfiak?

2010.08.05 16:00ma.hu

Mitől rosszfiú a rosszfiú?

A vad pasik minden esetben kiszámíthatatlanok és titokzatosak. Soha, semmilyen körülmények között nem szégyellik magukat, nem bánnak meg dolgokat, nem gondolkoznak szentimentálisan, nem vergődnek álmatlanul, de mindig nagyon ügyesen képesek kikapcsolni a melltartódat, és mindig jól tudják, mit akarsz hallani.

Mellettük csupán röpke ideig lehetünk boldogok, de ez az időszak sokak szerint többszörösen is megéri a gyötrődést. Talán az elérhetetlenség vagy az irántuk érzett vágy a magyarázat arra, hogy ha lehet, mi többnyire nem a nyugalmat vagy a harmóniát választjuk.

Persze a barátnőink óva intenek az efféle romlott életű alakoktól, hiszen e hímegyedek az örömöt nem egy stabil kapcsolatban keresik, de hogy vajon pontosan miben is, az rejtély a számunkra.

Egy biztos, a rosszfiúk szeretik a szabadságot, és hát nincs mit szépíteni, amikor és ahol csak lehet, ezt ki is használják. Ebből pedig két dolog következik, az egyik, hogy pompás szexpartnernek, a másik viszont, hogy hosszú távon nem ajánlott a fajtájukba habarodnunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.