Illúzióromboló dolgok férfiaktól

A teremtés koronáinak leggyakoribb hibái

Eljutottatok az ágyig az első, második, sokadik randin, ugyan mi rossz következhetne ez után? Nos, itt jönnek csak az igazi buktatók!

2010.08.17 09:12medipress.hu

Borosta:  A szerelem fáj, tartja a mondás, de a szerelmeskedés is, ha nem borotválkozol meg előtte. Hidd el nem nagy élvezet a nőnek, ha végighúzol egy smirglit az arcán, vagy egészen máshol.

Fülbefújás: az erotikus sugdolózás nagyon izgató  lehet, de a szuszogásod nem annyira, találd meg az arany középutat!

Mellbimbó-morzsolás
: A mellbimbók érzékeny képződmények, és érdemes is ennek megfelelően bánni velük. Hidd el megéri!

Tojni minden másra: Bármilyen meglepő is, tudomásul kell venni, hogy a nő nem csak két mellből és egy vaginából áll.

Gondoskodj a gumiról
: Az aktus után otthagyni a használt gumit ahová éppen ledobtad bunkóság. Annak kell kidobni (sőt akár a szeméttel együtt azonnal le is vinni mielőtt bebüdösödik), aki viseli!

Kihagyni a csókolózást: Minden valamirevaló  együttlét csókolózással indul. Ha ezt kihagyod, akkor nem lesz elég meghitt a helyzet, és a végén a párodnak olyan érzése támad, mintha te csak azt akarnád. Pedig nem is. Ugye?

Klitorisztámadás: A csikló egy érzékeny terület, nem szabad erős nyomásnak kitenni, viszont a gyengéden határozott bánásmódot megköszöni!

A nő repülő, a férfi távolsági busz: Azaz ha egy kis szünet adódik az aktus során, akkor a férfi bárhol „szállt le a buszról”, szinte ugyanott „vissza is tud szánni rá”, míg a nőnek újból mindent elölről kell kezdeni, egészen a felszállástól.

Ne a nadrággal kezdd! Kevés röhejesebb látvány van a világon, mint egy pasi ingben, alsógatyában és zokniban.

Csak lassan: Nem biciklit pumpálsz, és nem is az olimpián veszel részt, attól, hogy gyors vagy, jó még nem leszel, sőt!

Megkérdezni, hogy elment-e már
: Ennél lúzerebb dolog nem is létezik, főleg ha a kapcsolatotok elején vagytok még. Hogy honnan tudod meg? Nehéz kérdés, minden nő másképpen megy el, az egyik visít, a másik meg sem nyikkan, de egy azért közös: a hüvely összehúzódása. A gond csak az, hogy ezt a pénisszel érezni nem minden esetben lehet, de nyugtasson meg a tudat, hogy miután kiismered a párod, már könnyedén meg fogod tudni állapítani, hogy még „innen” van, vagy már „túl”.

Fejfogás: Igen a reklámok mellett a pornó  is hazudik. Ha az orális szex közben a kezeddel mozgatod a fejét, az neki nem jó, sőt, egyenesen megalázó. Ha szegényke nagyon nem találja a ritmust vagy a módszert, akkor inkább hagyjátok az egész orális témát.

Fotózás, videó: „...és akkor ezeket kinek is akarod megmutatni, drágám?”

Kiszívás, harapások: A nyak finom nyalogatása, csókolgatása menő, a harapdálás nem menő. Fájdalmas, és megmarad a nyoma is, jó sokáig.

Rátehénkedés: A legtöbb férfinak nagyobb a súlya, mint a párjának, így ha azt akarod elérni, hogy szó szerint álljon el a lélegzete tőled, akkor feküdj csak rá!

Csúnya beszéd: Van aki szereti, van aki nem, de hagyd, hogy ő kezdje el.

Ne köszönd meg: Nem könyöradomány, vagy fizetős szolgáltatás (vagy ha mégis ez utóbbi, akkor az egész más tészta), ha jól csináltad a dolgot, akkor neki is épp olyan jó volt, mint neked, úgyhogy felesleges hálálkodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.