Fogyjon jóllakottan!

Természetes alapanyagokból álló testsúlycsökkentő

Az Idealbody cégcsoport jóvoltából 2010 májusától végre Magyarországon is elérhető a CM3 Alginat, mely egy biotechnológiai felfedezésnek köszönhetően kifejlesztett, kizárólag természetesen alapanyagokból álló testsúlycsökkentő készítmény, ami a jóllakottság érzetét keltve segít elérni az ideális testsúlyt! A készítményt összesen már 12 országban - Európában és a tengerentúlon is - nagy sikerrel alkalmazzák a diétázni vágyók.

2010.04.28 18:33

A tavasz a testi-lelki megtisztulás időszaka. Sokak természetes vágya, hogy az elhúzódó hosszú tél után ne csak meleg öltözéküktől, hanem az esetlegesen felszedett, kisebb-nagyobb testsúlyfeleslegüktől és ezáltal a gátlásaiktól is megszabadulhassanak.

Számukra az idei tavasz egy igazi újdonságot tartogat, hiszen az Idealbody cégcsoport jóvoltából immáron Magyarországon is kapható a CM3-Alginat testsúlycsökkentő készítmény. Hatékonyságának köszönhetően rövidtávon egészséges fogyást, hosszú távon az ideális testsúly elérésének vágyát tudja valóra váltani. A CM3 Alginat természetes alapanyagokból előállított testsúlycsökkentő készítmény, mely telítettséget és jóllakottság érzetet kelt, így csökkentve ezzel a szervezetbe bevitt tápanyag mennyiségét.

A CM3 Alginat titka egy speciális összetevő - az Alginat -, mely egy komplex rost, amit az Atlanti-óceán sekélyes partvidékén található barnamoszatból állítanak elő egy speciális szárító eljárással. Amint a komplex rost a gyomorba kerül, zselészerű anyaggá duzzad, ezáltal órákon át a jóllakottság érzetét kelti.

Egy biotechnológia felfedezésnek köszönhetően a CM3 Alginat nem szívódik fel a szervezetben, így nincsenek általános mellékhatásai és hozzászokás sem alakulhat ki. A CM3 Alginat orvostechnikai eszköz, mely vény nélkül lesz kapható Magyarországon, és az egyetlen olyan készítmény, mely összhangban áll a Német Elhízás Elleni Társaság (DAG), a Német Táplálkozástudományi Társaság (DEG), valamint a Német Cukorbetegek Társaságának elhízás ellen alkotott elveivel.

Handl Attila, az Idealbody cégcsoport ügyvezető igazgatója egy szakmai fórumon találkozott először a termékkel: „A forgalmazott termékek kiválasztásánál mindig is fontos szempont volt számomra, hogy kizárólag megbízható, kiváló minőségű ajánljak a fogyókúrázók, diétázók figyelmébe, hiszen a túlsúly csökkentésére való törekvés nem mehet az egészség rovására.

Ezzel a különleges termékkel egy szakmai fórumon találkoztam először és azonnal lenyűgözött a termék egyedülálló hatásmechanizmusa. Úgy ítéltem meg, hogy jelenleg nincs a hazai fogyókúrás piacon a CM3 Alginat-hoz fogható termék. A magam részéről elsősorban azoknak ajánlom a CM3 Alginat-ot, akik nem tudnak ellenállni a legfinomabb falatoknak, akik kis lépesekben képesek megváltoztatni az életmódjukat, és ami talán a legfontosabb, hogy hosszú távon szeretnének megoldást találni a testsúlyproblémáik kezelésére.”

Akik már diétáztak életükben, pontosan tudják, hogy milyen nagy körültekintésre van szükség a helyes diéta összeállításához, hiszen figyelembe kell venni a szervezet igényeit és természetes működését, és kitartásra is szükség van.

Sok esetben egy helytelenül összeállított diéta többet árthat, mint amennyi eredménnyel kecsegtet, hiszen sokan kiéheztetik a szervezetüket, ami a diéta abbahagyását követően azonnali visszahízást eredményez (ezt hívják jo-jó effektusnak). Éppen ezért fontosnak tartottuk egy fogyókúra szakértő véleményének kikérését is mind az elhízással, mind a termékkel kapcsolatban.

Dr. Tóth Tamás Magyarország egyik legismertebb fogyókúra specialistája egy rövid áttekintést adott a fejlett országok népességét érintő testsúlyproblémákkal kapcsolatban, valamint áttanulmányozta a CM3 Alginat készítmény kutatási háttéranyagát, mellyel kapcsolatban az alábbi megállapításokat tette:

„A túlsúlyosok száma rohamosan nő szerte a világban. Becslések szerint 2010-re a fejlett világ lakosságának több mint fele túlsúlyossá válik, vagyis a XXI. század közegészségügyének egyik kulcskérdésévé vált az elhízás és az ehhez kapcsolódó egészségügyi kockázatok kezelése. A fejlett országokban tömeges méreteket öltő jelenség mögött elsősorban a rendszertelen táplálkozás, a mozgáshiányos életmód, a magas cukor- és zsírtartalmú élelmiszerek rendszeres és mértéktelen fogyasztása húzódik. A tendencia Magyarországon is kimutatható, hiszen a statisztikai adatok szerint mára a magyar lakosság több mint 55%-a vált túlsúlyossá.

Ezzel az arány az egyik legmagasabb Európában, és egyre inkább megközelítjük az Amerikai Egyesült Államokat, ahol a teljes lakosságnak már több mint 60%-a túlsúlyosnak tekinthető.

Sajnos, mi magyarok, azonban még nehezebb helyzetben vagyunk, hiszen a környező országokhoz képest egészségtelenebbül táplálkozunk, kevesebbet sportolunk, és mindezek a külső tényezők még tovább növelik az elhízás okozta egészségügyi kockázatokat (szívinfarktus, keringési zavarok, cukorbetegség kialakulása, stb.)

termék magyarországi bevezetése egyben kiváló apropót is teremt arra, hogy felhívjuk a hazai közvélemény figyelmét a helyes táplálkozásra, az optimális testsúly megtartásának fontosságára, illetve a túlsúly okozta egészségügyi kockázatokra!

Az egészséges életmód fontosságát Koós Réka színésznő, énekesnő is különösen fontosnak tartja, ezért arra vállalkozott, hogy kipróbálja, milyen is túlsúlyosnak lenni, még ha csak egy rövid időre is!

Ennek megvalósításában egy professzionális maszkmester és jelmeztervező volt segítségére, akik az egész testét lefedő testmaszkot készítettek a művésznő számára.

„Meglepődtem, amikor szembesültem a magyarországi statisztikai adatokkal! Elszomorító, hogy a magyarok több mint fele már túlsúlyos! Jómagam is tudom, hogy az embernek oda kell figyelnie magára, hogy meg tudja tartani az ideális testsúlyát! Igyekszem, amennyire csak lehet tudatosan táplálkozni, de meggyőződésem, hogy nem kell lemondani az apró örömökről az életben!

A mindennapi rohanás, a rengeteg munka sok esetben attól vonja el az energiát, ami talán a legfontosabb lenne: odafigyelni az egészségre! Fontosnak tartom a megelőzést, különösen a fiatalok tekintetében! Azért vállaltam el a felkérést, mert szeretném, hogy akik most „túlsúlyosan”
látnak engem ebben a testmaszkban, talán elgondolkodnak azon, hogy érdemes lenne megszabadulniuk a felesleges kilóiktól!”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.