Divat az online szexszolgáltatás

A szexcset virágkorát éljük!

Oroszországban virágzik az online szexszolgáltatás: Szentpéterváron száznál is több ilyen stúdió működik, de minden városban akad egy-kettő, vagy több, és akad, amelyikben akár 20-30 lány is dolgozik.

2008.02.12 15:00MTI

A hölgyektől a jó külső, szexi öltözködés és néhány segédeszköz mellett megkövetelik a kiváló angol nyelvtudást is, a vendégek ugyanis egyáltalán nem csak oroszok, hanem a világ minden tájáról jelentkeznek. Amint a szexhonlapok tulajdonosai is külföldiek, csak a stúdiók tulajdonosai és a lányok oroszok. Ennek megfelelően az utóbbiak az általuk megkeresett pénznek alig harmadához jutnak hozzá, mert fele a honlaptulajoké, és a helyi főnökök is levonnak valamennyit.

Ezért egyre többen önállósítják magukat, ketten-hárman lakást bérelnek, és saját zsebre dolgoznak. A sima szexcset akár már percenként 99 dollárcentért is kapható, de a honlapok teljes "menüt" kínálnak, s a különösebb kívánságok teljesítése drágább. A legdrágább a transzszexuálisok szolgáltatása, ára percenként 8 dollár. Akad online pillangó, aki csak virtuálisan kapható, de van, aki kész megismerkedni személyesen is a férfiakkal.

Az online szexuális szolgáltatások olyannyira elterjedtek már, hogy a lányoknak saját fórumuk is van, amelyen lehet panaszkodni a főnökre, tapasztalatot cserélni, és tájékozódni a szakma legfontosabb híreiről. Fontos szabály, hogy a legtöbb honlapon tilos szót ejteni a kliens nemzetiségéről, vallási és politikai meggyőződéséről, és nem ajánlatos elmondani, hogy a lány orosz.

Az erotikus online szolgáltatások oroszországi világát a széles közönség számára a Moszkovszkij Komszomolec című lap egyik munkatársa derítette fel: neki néhány óra alatt 3 (három) dollárt, vagyis alig több, mint 500 forintnyit sikerült megkeresni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.