Éljen a cyberszex!

A netszex segíti a technikai fejlődést

Jó hírünk van a nemi életüket a neten éldegélő geekeknek: a Portsmouth Egyetem kutatói szerint a cyberszex nem csak jó, egyenesen üdvözítő. Mármint a hatása az informatikai fejlődésre, mivel figyelemreméltó technikai újításokat idézhet elő.

2008.02.06 18:15ma.hu

Az egyetem kutatóinak megállapítása szerint a cyberszex után kutakodó júzerek hatással vannak a technikai fejlődésre: közvetett módon befolyásolják az új technológiák kifejlődését.

A titok abban rejlik a nagy tudású kutatók szerint, hogy a különböző szexuális devianciák megváltoztatták az emberek viszonyát a technikai vívmányokhoz: vágyaik kielégítésére előszeretettel nyúlnak innovatív megoldásokhoz. Nem is akármilyenekhez: gyakorlatilag bármire képesek, ha arról van szó.

A cyberszex alatt értett megoldások sokfélék: a telefonos szextől a különböző kütyükig (az iPodra köthető vibrátorról szóló sztori megvolt?), vagy akár a virtuális világokban folytatott nemi életig: például a Second Life-ban folyó praktikákig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.