Hogyan szerezz örömet a párodnak

Csakis a kezeddel! Szex technikák!

A szex-technikák leghatékonyabb elsajátítási módjának tűnik, ha a közönség figyelmét a leggyakoribb hibákra hívják fel. Most is a nők kaphatnak egy kis leckét, hogyan kedvezzenek párjuknak, kizárólag a kezükkel.

2009.05.15 15:46rtlbulvar.hu

Ha épp nincs kedvetek egymásba bonyolódni, vagy a piros betűs napok miatt épp nincs kedved a behatolásos szexre, mit tehetsz? Még szerencse, hogy van két kezed, amivel nemcsak a párodon segíthetsz, de ha jól csinálod, még magadnak is örömet szerezhetsz! A kézimunka lehet az előjáték része, de ennél sokkal több is! A tapasztalat az, van még hova fejlődni, hölgyek!

Nézzük, mire panaszkodnak leginkább a férfiak!

1. hiba: „Unottan nézel!” Ne feledd, a férfiak vizuális teremtmények. Ha úgy tervezed, kizárólag kézzel juttatod csúcsra pasidat, neked is élvezned kell! (Vagy ha nem megy, kitűnően kell eljátszanod!) De úgy hiszem, az első könnyebben megy majd. Annak ellenére, hogy tudod, téged ma nem fognak belülről érinteni, próbálj arra koncentrálni, párod férfiasságát tartod a kezedben.

Élvezd! 2. hiba: „Nem vagy elég kreatív!” Ha olyan barátnő szeretnél lenni, akire párod örökké emlékezni fog, el kell kápráztatnod, az ágyban legalábbis. Mivel dobd fel? Mondjuk nyúlj hozzá egy extrém, akár félig nyilvános helyen! A kockázat megnöveli az izgalmát!

A cikk itt folytatódik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.