Mi tegyél? Te, Ő és a Mama

Kapcsolati problémák: anyuci pici fia

A szituáció adott. Évek óta élsz a fiúddal, már beszéltetek is a házasságról, de valahogy mindig ugyanaz az ismerős nóta.

2009.05.11 08:22rtlbulvar.hu

A drága anyósjelölt és az ő tanácsai. Mert ugye ő tipikusan az a személy, aki mindig mindent jobban tud. De hogyan érheted el, hogy végre neked is szavad legyen a srác életében? 

A dolog elég egyszerűen hangzik, bár megvalósítani annál nehezebb. Persze sok mindentől függ, mennyire keseríti meg az életed anyuci, akinek történetesen a pici fia a te életed szerelme.
 
Főként rajtad múlik! Először is fontos, hogy igyekezz minél jobb kapcsolatot ápolni anyósjelölttel. Ha a párod sok dologban kikéri a véleményét, akkor bizony sok kellemetlen percet okozhat, mikor anyós pajti csak azért ad a te véleményeddel ellentétes tanácsot, mert egész egyszerűen utál. Új lakás vásárlását tervezitek? 

Hívd el, hogy segítsen megnézni, éreztesd, hogy az ő szava is mérvadó. Ez már csak azért is hasznos, mert így a párod is látni fogja, hogy nem utálod az anyját. Ennek később még hasznát veheted. 

A cikk itt folytatódik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.