McDonals's turizmus: most benézhetsz a konyhába

Nézd meg, hogyan készül a hamburgered!

Az ország vezető gyorséttermi láncában április 18-án és 19-én megengedik a vendégeknek, hogy belépjenek a konyhába és más, idegeneknek egyébként tiltott zónába. Így elleshetik az érdeklődők, hogyan készül a szendvics, a sült krumpli, a saláta, a desszert.

2009.04.17 08:05MTI

A McDonald,s étteremhálózat Nyílt Napjain vezetett túrákon keresztül lehet bepillantani az idegenek elől máskülönben elzárt részekbe. Az érdeklődők megtudhatják, hogyan lesz a sült krumpli mindig ugyanolyan színű és ugyanolyan ropogós, hány másodperc alatt készül el a sajtburger, hogyan tárolják az alapanyagokat és miként kezelik a hulladékot. 

Az ételek összetételéről azonban nemcsak a Nyílt Napokon lehet tájékozódni - tájékoztatta az MTI-t Vadnai Ágnes, a hálózat kommunikációs menedzsere. "Mindenki megtudhatja, hogy menüje mekkora tápértékkel bír, a legtöbbször pedig az is kiderül a csomagoláson olvasható feliratokból, hogy mi egy-egy tápanyag Irányadó Napi Beviteli Értéke, azaz a napi szükséglet hány százalékát fedezi. Szombaton és vasárnap délelőtt 11 órától délután 6-ig várják a látogatókat az ország 99 McDonald,s éttermében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.