Öt órán át evett

10 kilót hízott egy férfi egy gigahamburgertől

Csaknem 10 kilót "hízott" pár óra alatt egy férfi az Egyesült Államokban: megevett egy gigahamburgert.

2008.10.18 14:05MTI

A 21 éves férfi persze nem kapkodta el az evést, a végére akár meg is éhezhetett volna, ha közben nem eszik. Négy óra 39 perc alatt tömte magába a bő kilenc kilós hamburgert, melyben a húspogácsa hét kilós volt, a "molnárka" meg jó másfél, és ehhez jöttek még a saláták és öntetek. A mindössze 164 centi magas, de (az evés előtt) 85 kilós férfi - elmondása szerint - azért kebelezte be a bendőpukkasztó adagot, mert kíváncsi volt rá, hogy meg tudja-e enni.

Ő az első, akinek ez sikerült, ráadásul az öt órás szintidőn belül. A gigaburgerrel ugyanis a hatalmas hamburgereiről elhíresült Danny's Beer Barrel Pub szolgál, és aki "szépen eszik" 400 dollárt meg három pólót kap jutalmul, továbbá egy igazolást "hős(t)ettéről".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.