A misszionárius-póz a múlté?

2009: a trendi szex kora lejárt!

Az emberek szeretik megjósolni, mi várható a következő évben. Most, 2009 elején, a szexben sincs ez másként. Úgy érzed, ma minden a szexről szól, de már nincs új a nap alatt? Nem vagy egyedül! Vajon tényleg vége egy korszaknak?

2009.01.12 17:45rtlbulvar.hu

Karla Tolstoy, egy internetes és nem utolsó sorban szex-guru nyitotta meg azt az oldalt, ahol az érdeklődők a 2009-es év szex- trendjeiről beszélgethetnek. Mert bizony, az már tény, hogy ma a szex divattá lett. Sőt, silányult! A plasztik hódít, már itt is!

Még Candida Royalle színész, rendező, író és szex-játék tervező is lemondóan nyilatkozik a témában: „Elcsépeltté vált, mint minden aktuális trend!”

Ezért aztán 2009-re azt jósolják: vége a trendi szex-korszaknak! Minden nemzedék azt hiszi, ők találták fel a spanyol viaszt a szexben. Ma tényleg dúskálhatunk a látnivalóban, hiszen bárhová nézel, legyen az zene vagy színészet, mindenhol a szexis megjelenés a követendő, a szexről szóló hírek a legkapósabbak.

Nem nézhetsz végig egy divatbemutató, hogy abban ne lenne legalább egy szolga-úrnő viszonyt imitáló jelent. Naná, hogy az internet is jelentős részt vállal az erotikában. A szex mindenütt jelen van, hétköznapjaink természetes részévé vált.

Úgy áruljuk, mint a nagyképernyős plazmát, a laptopot, vagy a sört. Bárhol is sétálsz a világban, mindenhol ott bujkál, meglehetősen giccses stílusban. De ahogy idővel az öltözködésben is kimennek egyes darabok a divatból, úgy kedzik megunni az emberek ezt is. Mi ez, ha nem jel, hogy a hiperszexuális időnek vége!

Mire számíthatunk? Csináljuk, de ne beszéljünk róla!

Úgy tűnik ez az egyetlen megoldás: visszavonulni a saját felségterületünkre. Csinálja mindenki, de ne kürtölje világgá! Igen, továbbra is lesz, aki szűz marad az oltárig, mások a poligámiának hódolnak, valaki pedig csak az utódok miatt szeretkezik.

Magánügy. Semmi sem fog változni, de talán visszatér a kettesben, zárt ajtók mögötti meztelenkedés varázsa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.