Mi a mai menü?

Zseniális étlap válogatós gyerekeknek - ezeket az ételeket tuti, hogy megeszi

Egy pennsylvaniai étterem megoldotta a befeszülő gyerek a rendelésnél-problémát.

2016.09.30 17:49ma.hu

Minden szülő rémálma, amikor a gyerek elkezd válogatni. Kínálhatjuk akár a csillagos eget is bepanírozva, holdfénygaluskával - a válasz akkor is az: nem kell, nem szeretem!

Ez különösen frusztráló tud lenni, amikor a család étteremben kíván fogyasztani, és a gyerek akkor kezd el válogatni. Mivel a menü és az á la carte választék is véges, ráadásul a gyerek még ötletet sem ad segítségként ("Nem kell semmi"), ilyenkor nem csak a szülő, de a rendelést felvevő pincér is leizzad.

Egy pennsylvaniai étterem márpedig úgy határozott, megoldja ezt a problémát. Összegyűjtötték a leggyakrabban elhangzó gyermeki reakciókat arra a kérdésre: És te mit ennél, gyermekem? - majd a következő menüsort állították össze:

Bored Panda

"Nem tudom" (Hot Dog sült krumplival) ********************* 3 dollár 50 cent

"Nem érdekel a kaja" (Csirkemell rántva, sült krumpli) ***** 4 dollár

"Nem vagyok éhes" (Grillezett sajt, sült krumpli) ********* 3 dollár 50 cent

"Olyat biztosan nem kérek" (Halrudacskák, sült krumpli) *** 3 dollár 50 cent

Mivel a gyakorló szülők tudják, hogy a gyerekek 90 százaléka semmi mást nem hajlandó megenni, mint rántott dolgokat sült krumplival, a menüsor bőven kielégíthet sokféle igényt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.