Csemege a halat kedvelőknek

Mézes-mustáros sült hal

Könnyű, finom, bárhol, bármikor. Igen, finom a paprikás lisztben megforgatott variáció, de ideje kipróbálni valami újat...

2008.09.18 09:03kulinarisvilag.hu

Hozzávalók:
3 evőkanál méz 
3 evőkanál dijoni mustár 
1 teáskanál citrom leve 
4 darab lazacfilé í
zlés szerint bors 

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy kis edényben keverd össze a mustárt, mézet, citromlét, óvatosan ízesítsd egy csipetnyi borssal. Kend be az egyveleggel a lazacszeleteket, melyeket ezután helyezz sütőlapra. Süsd kb. 20 percig. Akkor kész, ha a hal húsa teljesen omlóssá válik. Köretnek tavasszal epret és friss salátát kínálj. Igény szerint rizst is tálalhatsz, különösen, ha nincs eperszezon :-)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.