Csemege a halat kedvelőknek
Mézes-mustáros sült hal
Könnyű, finom, bárhol, bármikor. Igen, finom a paprikás lisztben megforgatott variáció, de ideje kipróbálni valami újat...
2008.09.18 09:03kulinarisvilag.huHozzávalók:
3 evőkanál méz
3 evőkanál dijoni mustár
1 teáskanál citrom leve
4 darab lazacfilé í
zlés szerint bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy kis edényben keverd össze a mustárt, mézet, citromlét, óvatosan ízesítsd egy csipetnyi borssal. Kend be az egyveleggel a lazacszeleteket, melyeket ezután helyezz sütőlapra. Süsd kb. 20 percig. Akkor kész, ha a hal húsa teljesen omlóssá válik. Köretnek tavasszal epret és friss salátát kínálj. Igény szerint rizst is tálalhatsz, különösen, ha nincs eperszezon :-)