Gucci, Cavalli és Dolce &Gabbana

Gucci, Cavalli: újabb húzónevek jönnek az Andrássy útra

Tovább tart a világmárkák Andrássy úti hódítása: a napokon belül megnyíló Gucci-üzletet néhány hét múlva a Roberto Cavalli-szaküzlet követi, és várhatóan az év végéig megnyílik az Armani-divatház és -kávézó is - írta a szerdai Napi Gazdaság.

2008.09.17 07:18Napi Gazdaság

Emellett a befejező munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében, s hamarosan építőmesterek foglalják el az Andrássy út és a Nagymező utca sarkát is: ott az olasz Dolce and Gabbana cég nyit exkluzív szalont - tudta meg a lap, amely piaci hírek alapján arra számít, hogy hamarosan a sportos órákat gyártó TAG Heuer is üzletet nyit a sugárúton, s hogy az Andrássy út meghódításának következő állomása a Chanel és a Dior megjelenése lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.