A fiatalok nagyrésze minden hónapban vesz valamit

Divat, vagy egyéni stílus? Vagy mindkettő?

Gondolta volna, hogy m inden második tini a hétköznapokon több mint 3 órát tölt zenehallgatással, 13%-uk pedig több mint 15 000 zeneszámmal rendelkezik?

2008.07.01 14:55ma.hu

A magyar fiatalok többsége (64%) legalább havonta egyszer vásárol magának új ruhát, és ilyenkor csaknem 14 000 forintot költ – derül ki a Fanta Trendriport (szerző: Ságvári Bence, szociológus) tanulmánysorozat második jelentéséből. 

Az öltözködés és a zene, két olyan eszköz, amelyen keresztül a fiatalok a legintezívebben „kommunikálnak” társaikkal és környezetükkel. Két olyan eszköz, amit az aktuális trendek, a divat nagymértékben irányíthat. 

A tinik életében mégis egy igen ellentmondásos terület. A FantaTrendriport sorozat második része szemügyre veszi a fiatalok kapcsolatát a divattal és legújabb öltözködési trendekkek, megvizsgála a zenehallgatás, illetve a zenélés, zenekészítés szerepét a tinik életében, valamint röviden kitekint a nyéri (zenei) fesztiválokra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.