Egyáltalán nem élvezi

"Tönkrement az életem" - naponta vagy 100 orgazmust él át

Az orgazmus alapvetően jó dolog. Ha egymás után nem csupán egyszer, hanem akár kétszer vagy háromszor is átéli egy férfi, az még jobb. De napi 100 után már kínzás.

2014.09.23 08:00ma.hu

Dale Decker naponta legalább száz orgazmust él át, ám mielőtt bárki irigyelni kezdené, a 37 éves wisconsini férfi bevallja, hogy ez számára a legkevésbé sem jelent élvezetet, sőt, szinte csapdába esett az otthonában, ahonnan szinte ki se teszi a lábát a kínos betegsége miatt. Ez ugyanis betegség, a nemi szervek folyamatos készenléti állapotával járó PGAD szindróma nevű rendellenesség.

Deckernél 2012 szeptemberében alakult ki a betegség, amikor fel akart állni egy székről, de egy rossz mozdulat miatt félrecsúszott az egyik csigolyája. Azóta szűnni nem akaró izgalmi állapot kínozza, és két év után már azt mondja, az élete is tönkrement miatta. "Képzeld el, ahogy térdelsz az apád temetésén a koporsó mellett, búcsúzol tőle, és már kilenc orgazmust átéltél, miközben az egész család ott áll mögötted" - említ egy különösen fájdalmas példát. "Ez a betegség eléri azt, hogy soha nem akarsz még egy orgazmust, amíg csak élsz" - teszi hozzá.

Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Bár maga a kielégülés jó lenne, valójában gyűlöli, ami vele történik, és ez teszi annyira pokollá az egészet - magyarázza a férfi, aki a legkínosabbnak azt tartja, amikor valahol nyilvánosság előtt van, vagy épp gyerekek között, ez már egyenesen undorító. "Megtörtént már velem a boltban is, és amikor ott álltam, körülbelül 150 emberrel körülöttem, egyenesen rám meredve... Miért hagynám el a házamat, ha ilyesmi megtörténhet?" - tette fel a költői kérdést.

Dale a wisconsini Two Rivers nevű városban él feleségével, Aprillel és két fiával, a 12 éves Christiannal és a 11 éves Taytennel. A felesége tisztában vannak a férfi állapotával, ám elárulta, hogy neki pont ugyanolyan nehéz együtt élni a férje betegségével, mint Dale-nek. Nemcsak a házaséletük sínyli meg a kínzó "kangörcsöt", de anyagilag is megterhelő, hogy Dale nem tud dolgozni és eltartani a családját, hanem ez a teher is Aprilre hárul. Az asszony bevallja, hogy előfordul, hogy már nem is alszanak együtt.

A két gyerek pedig nem is tudja, mi a baj az apjukkal, csak azt látják, hogy Dale nem focizik úgy velük, mint más apukák. "Nagyon hiányzik a régi Dale, megszoktam, hogy szórakoztató, és imádkozom, hogy egy nap visszatérjen hozzám" - árulta el April, aki abban reménykedik, hogy az orvosok megtalálják a megfelelő gyógymódot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.