A "fáj a fejem" már nem alternatíva

A jó szex olyan, mint a jó foci: nincs benne színlelés!

Idén nyáron a "fáj a fejem" már nem kifogás, bár nincs is igazán szükség rá, mert a férfiak egy friss kutatás szerint amúgy is inkább a focit választják a lepedőcsata helyett.

2014.07.02 14:29ma.hu

Míg a focista elit a nemzetközi porondon méri össze a tudását, addig a pályán kívüli szóbeszéd tárgyát is leginkább a meccsekkel járó izgalom, szenvedély, valamint a sérülések elkerülhetetlen színlelése alkotja az elkövetkező hetekben. Ezekről a történésekről pedig sokan a világért sem maradnának le. Mi a közös mégis a szexben és a fociban?

Az egyik legismertebb óvszermárka szerint a jó szex olyan, mint a jó foci – sokkal jobb színlelés nélkül. A #DontfakeIt, azaz a „Ne játszd meg” kampányhoz kapcsolódó kutatás során a Durex arra volt kíváncsi, hogy milyen hatással van az emberek szerelmi életére egy olyan nyár, melyben a foci kapja a főszerepet.

Vannak, akik az egyenes hozzáállás mellett teszik le voksukat, azonban sajnos az alaposan kifundált, sérülésre való hivatkozás továbbra is jellemző kifogás a hálószobában, ahogy a focipályán is. Sokan a mai napig hajlamosak betegséget színlelni, ha épp nincs kedvük szeretkezni párjukkal. A leggyakoribb kifogások közé a ’fáj a hátam’, ’túl fáradt vagyok’, ’fáj a fejem’ vagy épp a ’sokáig dolgoztam’ mondatok tartoznak.

Fotó: Durex

Annak ellenére, hogy az általános feltételezés szerint az erősebbik nem képviselői ritkábban utasítják vissza párjuk gyengéd közeledését, a kutatásban résztvevő férfiak 40%-a azt nyilatkozta, hogy a világbajnokság ideje alatt inkább nemet mond az együttlétre, helyette a meccsnézést választja. Akárhogy is legyen, semmi sem állhat a jó szex útjába, még egy izgalmas meccs sem.

Éppen ezért a népszerű óvszer gyártója nemet mond a meccsnézés érdekében gondosan kitalált kifogásokra, valamint a pályán zajló melodrámázásra egyaránt. Szóljon ez a nyár stimulálásról és ne a szimulálásról; vessünk véget a színlelésnek! Azok pedig, akik épp egy jól koreografált esésen törik a fejüket, gondolják azt inkább át, hiszen a válaszadók közel 70%-a egyetértett abban, hogy a focipályán való színlelés sokszor nagyban rontja a játék élvezeti értékét, míg minden harmadik ember szerint néha még rosszabb is, ha a pályán színlel valaki, mint ha a hálószobában.

Akár az ágyban, akár a focipályán, mindig lesznek olyanok, akik a színlelést választják. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy itt az idő arra, hogy kijelentsük: a jó szex olyan, mint a jó foci, színlelés nélkül sokkal élvezetesebb” – mondta Sipeki Vivien márkamenedzser. „A focirajongók izgatottsága világszerte óriási méreteket ölt és a szenvedély, amit e gyönyörű játék iránt éreznek, néha megközelíti, de esetenként akár túl is szárnyalja azt, amit partnerük iránt éreznek. Egy dologra azonban oda kell figyelniük: amint vége a 90 percnek, fordítsák minden figyelmüket ismét a szerelmükre... máskülönben jönnek a büntetők.

Top 10 kifogás a szex ellen - a focivébé idején...

10. Holnap reggel korán kelek
9. Nem érzem jól magam
8. Talán egy kicsit később?
7. Túl részeg vagyok
6. Még dolgom van
5. Sokáig dolgoztam
4. Fáj a fejem
3. Túl fáradt vagyok
2. Fáj a hátam
1. Szeretnék focit nézni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.