What?

Az sms-ezőt moziban lelövő amerikai rendőr is sms-ezett

Az a nyugalmazott amerikai rendőr is sms-ezett a moziban, aki lelőtt januárban egy férfit, mert idegesítette, hogy az illető sms-ezik vetítés közben.

2014.03.13 18:45MTI

A 71 éves vádlott, Curtis Reeves egy floridai moziban lőtt meg halálos sebeket okozva egy 43 éves férfit, Chad Oulsont, amiért az többszöri felszólítása ellenére sem hagyta abba az sms-ezést.

Az ügyészség a csütörtöki tárgyaláson bizonyítékokkal állt elő, melyek szerint Reeves percekkel azelőtt, hogy rálőtt volna áldozatára, maga is szöveges üzenetet pötyögtetett mobiltelenfonjába és elküldte fiának, aki útban volt a mozi felé. Az üzenetben Reeves tudatta, hogy már bent van a vetítésen.

A nyugalmazott rendőr ügyvédje azzal hozakodott elő, hogy védence önvédelemből lőtt, mert áldozata arcul ütötte, feltehetően a mobiltelefonjával. A tanúk azonban - köztük a vádlott felesége - egybehangzóan azt vallották: nem látták, hogy Oulson megütötte volna Reevest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.