Négy gyermek került kórházba

Óvodából azonnal a kórházba - több gyerek megfertőződött!

Négy gyermek került kórházba, és összesen tizenketten betegedtek meg feltehetően vírusos eredetű hasmenés miatt Medinán, ahol emiatt hétfőn bezárták a helyi óvodát.

2013.11.19 17:39MTI

A Tolna megyei tiszti főorvos, Németh Lídia tájékoztatása szerint kilenc óvodás és három általános iskolás gyermek fertőződött meg. A betegség tünete hányás, hasmenés, néhány esetben láz - tette hozzá.

Az óvoda vezetője saját hatáskörben zárta be intézményt. A népegészségügyi szerv járványügyi vizsgálatot folytat, és azt kérte, hogy végezzenek az óvodában fertőtlenítő nagytakarítást, illetve helyezzenek ki kézfertőtlenítő szert - közölte a tiszti főorvos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.