Éhezés ellen Márton-napi recepteket hoz

Ínycsiklandó képek: Sági Szilárd szárnyra kapott

"Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik" - tartja a mondás. Márpedig Sági Szilárd, a Hal a tortán gasztroguruja nagyon nem szeret éhezni. Összegyűjtötte hát a recepteket.

2013.11.08 09:35ma.hu
Fotó: szarnyrakapva.hu

"Természetesen nagyon szeretek enni, és a Márton naphoz is sok szép emlékem kötődik" – vallja be Sági Szilárd, a Hal a tortán gasztroguruja. "A családomban mindig ettünk Márton napi ludat. Édesanyám nagyon jól főz és a pirosra sült libacomb ott lebeg a szemem előtt. De nem véletlenül szeretem a gasztronómiát: néhány saját receptet is készítettem Márton napra" – mondja.

A recepteket egy külön erre a célra létrehozott weboldalon és annak facebookos változatán is megosztja a vállalkozó kedvű háziasszonyokkal és férfiakkal, de nem véletlenül tette le a voksát épp a szárnyasok mellett:
a Baromfi Termék Tanács felkérésére részt vesz a Magyar Baromfivédjegy népszerűsítésében.

Fotó: szarnyrakapva.hu

"Az egészséges, ízletes ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek. Fontosnak tartom az ellenőrzött forrásokból származó, friss hozzávalók népszerűsítését, ezért külön örültem a Baromfi Termék Tanács felkérésének" – nyilatkozta a gasztroguru.

A Magyar Baromfi védjegy a minőségi, ízletes, 100%-ban hazai baromfi hústermékek szimbóluma. A védjeggyel ellátott termékek szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, így biztosak lehetünk benne, hogy a vele ellátott áruk biztonságosak: útjuk nyomon követhető a tojástól a polcig, és így biztosak lehetünk a sikerben Márton napján is, amikor az asztalra kerülnek az ínycsiklandó ételköltemények!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.