Rendhagyó egészségnap az iskolában

Képek - Katus Attila edzéstippeket adott, recepteket kapott

Az egészséges életre próbál minél több gyermeket rászoktatni Katus Attila, ennek jegyében látogatott el kedden délelőtt egy budapesti iskolába, ahol a közös torna után ízletes finomságokkal pótolták az elvesztett energiát.

Katus Attila egészségre neveli az ifjúságot képgaléria

2013.02.19 16:37ma.hu

Az egészségtudatos iskolai rendezvényekre buzdító Sulirajongó elnevezésű program újabb állomásához érkezett kedden délelőtt, ezúttal az egyik budapesti általános iskolában került sor egy jókedvű, izgő-mozgó napra nem kisebb hírességgel, mint a hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok aerobikossal, Katus Attilával. A program, amelyet az egyik legnagyobb áruházlánc indított útjára január közepén, elsősorban a 6-14 éves korosztályt célozza meg, az ő és családjaik figyelmét irányítja az egészséges életmód kiemelkedő fontosságára, ezen belül is a helyes táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra.

Fotó: Tesco (A galériához KATT a képre!)


Katus Attila örömmel csatlakozott a kampányhoz, ráadásul mint mondta, ebben az időszakban még jobban oda kell figyelni az egészségünkre, mert a hideg téli hónapokban nehezebben mozdulunk ki a jó meleg lakásból, jobban esik a számítógép vagy a tévé előtt eltölteni az időt, közben pedig jobban fogy a nassolnivaló is. A programhoz csatlakozó mintegy 800 iskola februárra épp ezért azt a feladatot kapta, hogy a diákok minél több társukat vegyék rá a helyes táplálkozásra.

A sportember azonban a finom salátamenü előtt azért jól át is mozgatta a gyereksereget, így az ebéd még jobban esett mindenkinek. A SuliMozdító elnevezésű, legfőképp a mozgást előtérbe helyező feladatokra márciusban kerül sor, ezeket ugyancsak az iskolák, a gyerekek és a szülők közös részvételével kell majd teljesíteni, a róluk készült videóklipek pedig szavazáson vesznek részt. A tét óriási: a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjtő iskolák között az áruházlánc összesen 10 millió forintnyi nyereményt oszt szét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.