Hómunkásokat keresnek

Kedd estig néhány centiméternyi friss hó valószínű

Az előrejelzések szerint kedd estig néhány centiméternyi friss hó hullhat. A fővárosban éjszakai műszakra hómunkásokat keresnek.

2013.01.28 20:10MTI

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az MTI-vel azt közölte, hogy hómunkásokat vesz fel hétfő éjszakai - este 10 órától kedd reggel 6 óráig tartó - munkavégzésre, ezért nettó 3750 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet. Az Országos Meteorológiai 

Szolgálat hétfő kora este az MTI-hez eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében azt írta: az általában gyenge intenzitású havazás zónája fokozatosan délkeletre helyeződik át, és éjfél után az ország keleti tájait is elhagyja. Ennek nyomán maximum egy centiméternyi hó hullhat. Az éjszaka folyamán főként a Dunántúlon és középső országrészben helyenként sűrű köd képződhet.
 
A kedd hajnali órákban a Dunántúlon átmeneti ónos ködszitálásra is számítani lehet. Kedden a délutáni, esti óráktól az ország északkeleti, keleti részein ismételten kialakulhat időszakos havazás. Várhatóan általában kevéssel 0 fok feletti hőmérsékletek mellett maximum két centiméternyi friss hó hullhat - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.