A szürke ötven segédeszköze

Huncut játékok időseknek

Talán a csak mamipornónak aposztrofált könyv sikerét akarta meglovagolni az a cég, ami kimondottan idősek számára készített szexuális segédeszközöket.

2012.11.02 15:59ma.hu

A Desire and Pleasure eszközei az FPA - egészséges szexuális életet hirdető - jótékonysági szervezet szellemével összhangban készültek, és főként az idősek és a fogyatékkal élők számár kínálnak pajkos játékszereket.

Azt remélik, hogy az olyan eszközök, mint a távirányítású vibrátorok, péniszpumpák és a medencefenék gyenge izmainak tornáztatására kifejlesztett “Kegel-eszközök” segíthetnek a hagyományos játékszerekkel nehezen boldoguló idősebb korosztálynak.

”Pár évvel ezelőtt felméréseket végeztünk az idősebbek körében a kapcsolataik változásáról” - mondta el Natika H. Halil, az FPA igazgatója. “Úgy tűnik az iparág elsősorban a fiatalokra koncentrál, pedig csak azért, mert belépnek az ötödik x-be, az emberek nem hagynak fel a szexszel”.

“Jótékonysági szervezetként szeretnénk az egészséges és boldog szexuális életet hirdetni mindenki számára” - tette hozzá Halil. A cég külső szakértők segítségével tervezte meg a termékeket, amik nagyban hasonlítanak a boltokban kapható segédeszközökhöz, de ergonomikusabbak és könnyebb őket használni. “Az idős emberek szexuális élete jelentősen megváltozik. Sokkal intimebb és gyengédebb, ezért a termékeink is ezt tükrözik” - magyarázta Halil.

A játékszerek néhány hete kaphatóak a cég weboldalán és máris óriási forgalmat generáltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.