Gránátalmalé az izgalom kulcsa?

Így izgul fel leggyorsabban a nő

Mi a legkönnyebb és leggyorsabb módja, hogy izgalomba hozzunk egy nőt? Meglepődnénk a válaszon: egy gyümölcs.

2012.05.12 14:56ma.hu

Akit különösen érdekel a téma, annak bizonyára nem kell bemutatni, mely ételek hatnak előnyösen a szexuális életünkre: fokozza a szex-kedvet a csokoládé és a kagyló; ám az afrodiziákumok között köszönhetünk most egy újdonságot is: a gránátalmalevet.

Az edinburghi, Margaret királynőről elnevezett egyetem tanulmányt végzett, melybe 58 önkéntest vont be. Életkoruk 21 és 64 év között volt.

Rendszeresen fogyasztottak gránátalma-levet két héten keresztül. A kutatók azt tapasztalták, hogy a férfiak és nők esetében is megemelkedett a tesztoszteron-szint; a tesztoszteron pedig elengedhetetlen a szexuális vágy növeléséhez.

Az önkénteseknél 16-30 százalékos emelkedés volt megfigyelhető a tesztoszteron-szintben, és észleltek egyéb lényeges mellékhatásokat is.

Mindkét nemnél csökkent a vérnyomás, emelkedett a pozitív érzések aránya a negatívakhoz képest.

A gránátalma hasznos gyümölcs, ezt korábbi tanulmányok is kimutatták: tele van antioxidánsokkal, amelyek fontos szerepet játszanak a rák elleni küzdelemben, felveszik a harcot a szívbetegségekkel szemben és javítják a vérkeringést. Érdemes kipróbálni...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.