Megdöbbentően sok a Facebook-spicli

A pasik jó része turkál benne...

Húzós: egy amerikai felmérés szerint a fiatal férfiak jó része visszaél a barátnője bizalmával, és rendszeresen nézegeti a leveleit a közösségi portálokon, kinyitja az e-mail fiókját. De azért a nőket sem kell félteni.

2011.07.21 14:40ma.hu

Meglepő tényeket hozott az AskMen.com nevű online férfimagazin és a Cosmopolitan közös felmérése - noha még nem derülhet fény a férfiak és nők szokásait ismertető felmérés egészének eredményére, egy figyelemreméltó érdekesség már napvilágra került.

Például, hogy a férfiak 20 százaléka beleolvas mások privát leveleibe, előszeretettel a barátnőjükébe, anélkül, hogy az tudna róla.

Továbbá 7 százaléka ezeknek a pasiknak fel is törte a kedvese fiókját a Facebookon, hogy elolvashassa, milyen e-maileket, üzeneteket kap és ír...

A megkérdezett férfiak 16 százaléka állította, hogy ő nem tesz ilyesmit, de megtenné, ha azt gyanítaná, hogy valami nem stimmel a párjával, valami gyanúsat észlel.

Összességében tehát elmondható, hogy a megkérdezettek 35 százaléka "spicliskedik", ha ahhoz van kedve, vagy úgy érzi, így megtudhat valamit, amit egyébként nem.

Ám hozzá kell tenni: nem csak ők "bűnöznek". Az adatok alapján a hölgyek valamivel kevesebben, de szintén hasonlóan gondolkodnak.

Az ő esetükben - a felmérés alapján - az jött ki, hogy négyből egy nő nézi meg titokban a párja privát leveleit. 15 százalékuk válaszolta azt, hogy ha szükségét érezné valamilyen gyanús körülmény vagy elszólás miatt annak, hogy bekukkantson a kedves postaládájába, akkor megtenné...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.