A nyilvánosság kizárásával tisztáznák az ügyet

Pokorni-Hoffmann-vita: az oktatási államtitkárnak nem változott az álláspontja

Az oktatásért felelős államtitkár szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, hogy Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök magatartása helyes vagy helytelen.

2011.05.31 15:27MTI

Az oktatásért felelős államtitkár közleményben azt írta: szándéka nem változott, a nyilvánosság kizárásával kívánja tisztázni, helyes, avagy helytelen, ha az Országgyűlés szakbizottságának kormánypárti elnöke folyamatosan a médiában bírálja a kormány és az államtitkárság intézkedéseit, tervezeteit.
   
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője azt mondta, hogy a kereszténydemokrata államtitkár lényegében visszavonta a pártszövetség etikai bizottságának megküldött beadványát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.