Django unchained

Will Smith lehet Tarantino spagettiwesternjének főhőse

Quentin Tarantino a tervek szerint ősszel kezdi forgatni Django Unchained című spagettiwesternjét, amelynek főszerepére Will Smitht szemelte ki.

2011.05.10 21:17MTI

A The Hollywood Reporter szerint Smith még nem szerződött le a produkcióhoz, de a forgatókönyvet már megkapta.

A színész egy felszabadított rabszolgát játszana, aki rabszolgasorban élő felesége után kutat egy német szerencsevadász segítségével.

A német szerepét Christoph Waltzra, Becstelen Brigantyk című filmje Oscar-díjas színészére írta Tarantino - közölte a THR.com bennfentes forrásokra hivatkozva.


A filmmel kapcsolatban egy további nagyágyú, Samuel L. Jackson nevét is emlegetik, ő a történet negatív főhősének, egy gonosz ültetvényesnek a háziszolgáját alakíthatná.

Tarantino új munkáját Észak-Amerikában a Weinstein Co. forgalmazza majd, nemzetközi terjesztő céggel azonban még nem állapodott meg a rendező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.