Gyöngyöspatán evakuálják a családokat

MSZP: az Orbán-kormánynak "el kell húznia végre ebből az országból"

Az MSZP szóvivője szerint az, hogy Gyöngyöspatán éppen evakuálják a családokat, illetve hogy fideszes vezetésű budapesti kerületekben kilakoltatások folynak, mind azt bizonyítják, hogy a kormány nem tud kormányozni, csődöt mondtak, megbukott a gazdaságpolitikájuk és a társadalompolitikájuk is ezért "el kell nekik húzniuk" végre az ország éléről.

2011.04.22 14:56MTI

Török Zsolt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány a cirkuszt és kenyeret mondásból csak a cirkuszt tanulta meg, "de ebből nem lehet jóllakni".    

A pártszóvivő szerint az új konvergenciaprogram "megszorításaira" is azért van szükség, mert az elmúlt 10-12 hónapban a kormány elhibázott gazdaságpolitikája a szakadék szélére sodorta az országot, kilátástalan helyzetbe kerültek családok milliói és több százezer ember él rosszabbul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.