"Törődjön a kormány a munka nélkül maradókkal!"

MSZP: Fideszes rokonok foglalkoztatása helyett közfoglalkoztatást!

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be a rokonok "házi alkalmazását, és törődjön végre az elhibázott gazdaságpolitikája miatt munka nélkül maradókkal".

2011.04.21 11:06MTI

Török Zsolt szóvivő ezt annak kapcsán közölte, hogy a Blikk azt írta, Mátrai Márta fideszes országgyűlési képviselő testvére lett az egyik Somogy megyei önkormányzati cég vezetője.
   
A szocialisták közleménye szerint az Orbán-kormány szétzúzta a Bajnai-kormány által életre hívott és sikeresen működtetett Út a munkába programot, bevezette a gazdagoknak kedvező, az alacsonyabb jövedelműeket pedig sújtó egykulcsos adórendszert és befagyasztotta a vállalkozásfejlesztésre szánt uniós források kifizetését.
   
Az "eredmény": mínusz százezer munkahely nem egész egy év leforgása alatt - értékelt Török Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.