Megölni Orbán Viktort

Gyurcsány hívei kilövetnék Orbánt

Úgy tűnik Orbán Viktor minden ciklusra jut egy gyilkossági szándék. Az első regnálása idején Frei Tamás "bérelt fel" bérgyilkosnak tűnő színészt a miniszterelnök ellen, ezúttal pedig Gyurcsány hívei szervezkednek az egyik közösségi portálon.

2011.04.14 11:32ma.hu

A mindig kényes, európér dogmákat hangoztató balliberális oldal arisztokrata gőggel, flegmán és lekezelően beszél húsz éve a „jobboldali csürhéről”. Finnyáskodó értelmiségi körével az élen sosem tartotta egyenrangúnak a jobboldalon tevékenykedőket, morális különbséget rajzolva a két tábor között. Az elmúlt időszak eseményei azonban egyre inkább bizonyítják, nemhogy hasonló, de durvább kijelentésekre és tettekre képesek ragadtatni magukat.

Az elmúlt nyolc év tüntetéssorozata a csőcselék randalírozásaként vonult be a balliberális oldal tematikájába, bezzeg a tavaszi demonstrációk a civil kurázsi legnemesebb mementójaként. Bájos kettő mérce, ám ezúttal nagyobb kihívással kell szembenézniük a megmondóembereknek, ugyanis a facebookon Gyurcsány hívei Orbán Viktor likvidálásáról társalkodnak. Nem kifejezetten visszafogott stílusban.

És azzal sem lehet mentegetőzni, hogy egyszerű kis nímandok szervezkednének a maguk olcsó, kis proli stílusában, mert az Orbánt taccsra tévők bandájában a Magyar Kajak-Kenu szövetség volt elnökét, a Hungalu Magyar Aluminiumipari Tröszt egykori gazdasági vezérigazgatóját és egy ügyvédet találhatunk. Nem a nemesnedvesi volt MSZMP-tag lezüllött XXI. századi alteregóját, vagy kissé szétcsúszott állapotban leledző Szalacsi Sanyi bácsit. Teccik érteni?

Íme, néhány magvas gondolat Nyári Zsolt ügyvédtől, akinek írásait a Gyurcsány-blognak helyet adó kapcsolat.hu rendszeresen közölte: Ha valaki biztosítaná gyermekem jövőjét, biz isten kilőném ezeket a tetveket, vityával (ti. Orbán Viktorral – a szerk.) az élen.
Gyurcsány régi üzlettársa sem volt rest, így reagált: „Miután vidéken lakom, és még a kocsim is bedöglött, ezért nagyon szépen kérem, hogyha elindul a fizikai rendbetétel, nekem jó időben szóljatok, mert soha életemben nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy kimaradok ezeknek a tébolyult emberszabásúnak kinéző élőlényeknek a fizikai elpusztításából.”
Dániel Péter a hozzászólásokra csak ennyit reagált: „köszönöm, barátaim”.
Őszinte, hálás zárószó. Igazi európai gondolatok után. Mi köszönjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.