Magyar Nemzet: listázzák egymást az MSZP-sek

Az MSZP-ben többen támogatják Gyurcsányt, mint Mesterházyt

Egymást listázzák a szocialisták - állítja csütörtöki számában a Magyar Nemzet, amely egy belső használatra készült és a lap birtokába került kimutatásra hivatkozva azt is közli: az MSZP frakciójában többen vannak, akik Gyurcsány Ferencet támogatják, mint akik Mesterházy Attilát.

2011.04.07 08:44MTI

A dokumentumra hivatkozva a lap azt közölte: az 58 fős frakcióban 27-en Gyurcsány Ferenc volt kormányfő hívei, 16 képviselőre tekintenek úgy, mint aki a jelenlegi pártelnökkel, Mesterházy Attilával szimpatizál, és van még 15 ember, akiről nem lehet megmondani, melyik oldalon áll.
   
A lap pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülése szerint mindkét oldalon készülnek a birtokukba került kimutatáshoz hasonló listák, amelyeken a helyi, megyei szervezetek tagjait, de főleg a tisztséget viselőket tartják nyilván.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.