Önként jelentkezett

Mind a kilenc bankrablást elismerte a sorozatrabló

A bizonyítékok hatására mind a kilenc terhére rótt bankrablást elismerte az a sorozatrabló, aki szerdáról csütörtökre virradóra jelentkezett önként a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

2011.03.10 15:47MTI

A 36 éves gyanúsított, aki első rablását 2008 februárjában követte el, szerdán egy XI. kerületi Villányi úti bankot rabolt ki - mondta el budapesti, Tóth Tamás rendőrfőkapitánnyal közösen tartott sajtótájékoztatóján Fülöp Valter, a főkapitány bűnügyi helyettese. A rablás során jó minőségű felvételt készített róla a pénzintézet biztonsági kamerája. A felvételt a rendőrség honlapján közzétették, valamint az egyik televízió is bemutatta.

A férfi ezt követően jelentkezett ügyvédje kíséretében a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Mind Tóth Tamás, mind Fülöp Valter kitért arra, hogy a házkutatás során éles lőfegyvereket találtak a lakásán. A gyanú szerint a férfi kilenc bankrablás során több millió forintot zsákmányolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.