Óriáskráterek keletkeztek az úton

Belvíz: Teljesen lezárják az utat Tiszadob és Tiszavasvári között

Lezárják a Tiszadob és Tiszavasvári közötti összekötő utat szerdán a rendkívül csapadékos időjárás okozta belvízi elöntés miatt

2011.01.18 17:32MTI

Az útlezárás a déli órákban lép érvénybe a 3-as és a 11-as kilométerszelvény között- tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-t.

Az összekötő út három szakasza került víz alá, a burkolaton mély kátyúk képződtek, amelyek észlelése szinte lehetetlené vált.

A közútkezelő az esetleges balesetek elkerülése, illetve a további burkolatkárok kialakulásának megelőzése miatt döntött az út lezárása mellett.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy az útzár bevezetéséig már ne használják ezt az útszakaszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.