Horváth Csaba magabiztos

Reálisnak tartja győzelmi esélyeit az MSZP főpolgármester-jelöltje

Reálisnak tartja győzelmi esélyeit az október 3-i önkormányzati választásokon Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöljte; a Népszabadság csütörtöki számában megjelent interjúban a szocialista politikus azt mondta: a választások után kulcskérdés lesz, hogyan tudják az "újfajta baloldali életérzést" továbbvinni.

2010.09.23 08:13MTI/Népszabadság

Horváth Csaba szerint "volt egy elhidegülés tavasszal, amelynek komoly politikai következménye, hogy a "fülkeforradalom" kétharmados parlamenti többséget biztosított a Fidesznek"

Az utóbbi öt hónap kormányzati döntései és aktivitása viszont éppen annak ellenkezőjét hozta, mint amit a Fidesz a választóknak megígért. Ezt a választók is kezdik felismerni - tette hozzá.

A szocialista főpolgármester-jelölt ismét leszögezte: legfontosabb céljuk, hogy egyetlen budapesti család se kerüljön utcára, egyetlen budapesti család se veszítse el az otthonát. 

Kijelentette: akármi lesz az októberi választás eredménye, be fogják nyújtani a Fővárosi Közgyűlésnek a fővárosi devizahiteleseknek szóló, átmeneti segítség programjának tervezetét. 

Horváth Csaba az interjúban úgy fogalmazott: a közösségek fővárosát szeretné újjáépíteni, az egymásra odafigyeléssel, közöségi terek aktivizálásával. "

Nem csak infrastrukturális beruházásokkal kell foglalkozni, hanem a város lelkével is" - jegyezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.