Nemet mondanak az LMP-nek?

Fidesz-mérlegen a főpolgármester-jelölti vita

A Fidesz-KDNP mérlegelni fogja, hogy van-e értelme főpolgármester-jelölti vitának - közölte az LMP meghívására reagálva Tarlós Istvánnak, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

2010.09.07 14:13MTI
Ő már nem megy el.

Szűcs Somlyó Mária azt mondta: Tarlós Istvánnak október 3-ig, az önkormányzati választás napjáig nagyon sűrű a programja. Ezeken az eseményeken a budapestiekkel találkozik, számára ugyanis fontosabb a fővárosiak véleménye, mint a politikusoké - jegyezte meg.

"Mérlegelni fogjuk, hogy a jelen körülmények között van-e értelme egyáltalán egy ilyen vitának" - tette hozzá a sajtófőnök.

Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje hétfőn közölte, hogy nyilvános vitára hívja szeptember második felére a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort.

Staudt Gábor kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bármilyen vitának áll elébe, egy esetleges főpolgármester-jelölti vitán is szívesen részt vesz.

Horváth Csaba, a szocialisták jelöltje azonban a Jobbik meghívása miatt elfogadhatatlannak tartja az LMP javaslatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.