Rogán nem indul újra az V. kerületben?

Tarlós: Rogán Antal főpolgármester-helyettes lehet

Elképzelhető, hogy Rogán Antal, Budapest belvárosának polgármestere lesz az egyik főpolgármester-helyettes, ha Tarlós István fideszes politikust választják meg októberben a város élére. Tarlós István erről a Magyar Televízió péntek reggeli műsorában beszélt.

2010.07.30 11:35MTI

Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje lehetségesnek nevezte, hogy György István volt kőbányai polgármester mellett Rogán Antal lesz a másik helyettese, ha nyer az őszi önkormányzati választáson.

"Lehet Rogán Antal polgármester úr főpolgármester-helyettes" - mondta. Ehhez hozzátette: ha eljön az ideje, akkor tárgyalásokat folytat majd erről. Tarlós István nem kívánt nyilatkozni arról, hogy ha Rogán Antal nem indulna az V. kerület polgármesteri tisztségéért, akkor ki képviselné a Fideszt.

Elképzelhető, hogy Rogán Antal nem indul újra az V. kerületi polgármesterségér

Elképzelhető, hogy az őszi önkormányzati választáson Rogán Antal nem indul újra Budapest V. kerületének polgármesteri címéért - közölte pénteken az atv.hu, hozzátéve, hogy az értesülést több, neve elhallgatását kérő vezető fideszes politikus megerősítette.

A televízió internetes oldalán megjelent információ szerint Tarlós István októberi győzelme esetén Rogán Antal lenne az új főpolgármester egyik helyettese, aki fővárosi tisztsége miatt kész megválni jelenlegi pozíciójától, a belváros vezetésétől, és nem jelöltetné magát az V. kerület élére.

Az atv.hu úgy tudja: a Fidesz vezetésében általános vélemény alakult ki arról, hogy a főpolgármester-helyettesi cím nem egyeztethető össze a belváros vezetésével, a 38 éves politikus így inkább a főváros vezetésében képzeli el a jövőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.