Az eső a közlekedést is akadályozza

Kimosott zúzottkő - Változik a budapesti elővárosi vonatközlekedés

A heves esőzés miatt változik a budapesti elővárosi vonatközlekedés szombattól - közölte a MÁVINFORM az MTI-vel.

2010.08.07 08:20MTI

Kőbánya alsó megállóhelyen a heves esőzés a vasúti sínektől 40 centiméterre mintegy 5 méter mélyen tölcsér alakban kimosta a zúzottkövet.

A szakemberek már délután megkezdték a helyreállítási munkákat, de a végleges helyreállítást - leghamarabb - vasárnapra ígérik. A nagyobb késések elkerülése érdekében szombattól - a szükséges munkák végéig - a monori elővárosi vonatok nem közlekednek.

A szolnoki és ceglédi elővárosi vonatok csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek. Az érintett InterCity és gyorsvonatok Budapest-Nyugati pályaudvarig végig járnak, és megállnak Kőbánya alsó megállóhelyen.

Az IC vonatok szombat éjfélig Kőbánya-Kispest és Nyugati pályaudvar között pót- és helyjegy megváltása nélkül igénybe vehetők. A szolgálatban lévő vasutasok a helyszínen nagy erőkkel dolgoznak a helyreállításon - írja a MÁVINFORM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.