Postcards From A Young Man

Szeptemberben jelenik meg a Manic Street Preachers új albuma

Új albummal jelentkezik szeptember végén a Manic Street Preachers, a Postcards From A Young Man című korongon több híresség is közreműködik.

2010.07.27 14:06MTI

Mint arról a Sony Music az MTI-t tájékoztatta, az új Manic-album szeptember 20-án jelenik meg. Előtte egy héttel mutatják be az (It's not War) - Just The End of Love című kislemezdalt.

Az együttes honlapján - www.manicstreetpreachers.com - közzétették az új albumon szereplő dalok listáját, ebből kiderül, hogy neves zenészekkel dolgozott együtt a walesi banda. A közreműködők között szerepel például Ian McCulloch, az Echo and the Bunnyman frontembere vagy Duff Mckagen, aki korábban 13 évig a Guns'n Roses tagja volt. A kiadó közlése szerint az album további érdekessége, hogy az egyik felvételen Nicky Wire, a Manic Street Preachers basszusgitárosa énekel, akit a dobos Sean Moore követ trombitán.

Emellett vonósok, sőt egy gospel kórus is megszólal az új lemezen, amelyet Cardiffban rögzítettek Dave Eringa producerrel.

A Postcards From A Young Man az együttes tizedik stúdióalbuma, és a kiadó összegzése szerint zeneileg nagyon különbözik a tavaly megjelent Journal for Plague Lovers című korong anyagától.

Az új lemez hangzásvilága sokkal inkább hasonlít a Send Away The Tigers (2007) és a két évvel korábban megjelent Everything Must Go című albumokéra. Az új lemezt ősszel hazájában több koncerttel népszerűsíti a Manic Street Preachers, amelyet tavaly a magyar közönség is láthatott a Sziget fesztiválon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.