Zseniális csapattal karöltve készült a korong

Pesti álom: Kállóy Molnár Péter új albummal jelentkezik!

Kálloy Molnár Péter legújabb pop-rock albuma Pesti álom címmel jelenik meg november 7-én az EMI Zenei Kft. gondozásában.

2009.10.27 19:54ma.hu

A népszerű színész-rendezőt a Beugró című televíziós műsor kapcsán az elmúlt években talán azok is szívükbe zárták, akik korábbi filmjeit (Üvegtigris, Kútfejek, Papírkutyák) és színházi sikereit (Shakespeare Összes Rövidítve, Kövek a zsebben, Az ősember) nem látták.

Új zenei CD-je történeteket mesél: az édes bombanőről, a száz évvel ezelőtti körútról, a plázacicáról, a gyermekkorról, a felnőttkor gyerekességeiről, szerelemről, szakításról. A szövegekben költészet, majd elementáris erejű, olykor fanyar humor. Minden, amit megszokhattunk tőle színészként.

Az igazi meglepetés Kálloy zeneszerzői virtuozitása, igaz, zseniális csapat jegyzi a korongot: Hrutka Róbert hangszerelés, gitárjáték, Borlai Gergő dobok, Fekete-Kovács Kornél trombita, Giret Gábor basszusgitár, Galambos Zoltán zongora, Kalmus Felícián cselló, Orosz Zoltán harmonika. Találkozásuk Kálloy Molnár Péterrel igazi zenei különlegességet ígér.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.