Hajnalban befejeződik

Francia légisztrájk - Csütörtökön nem lesz járattörlés Ferihegyen

Csütörtökön várhatóan nem kell törölni párizsi járatot, miután hajnalban befejeződik a francia légiforgalmi irányítók kedden megkezdett sztrájkja - közölte Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője szerdán az MTI-vel.

2010.07.21 18:57MTI

A keddihez hasonlóan törölni kellett szerdán az easyJet járatát, amely Párizs Orly repülőterére közlekedik. 

Szerdán az Air France-Malév négy közös járatpárjából csak délit kellett törölni, de késve indul, illetve érkezik az esti járat, míg a késő esti érkező járatról még nincs információ.

A francia légiforgalmi hatóság arra kérte a légitársaságokat, hogy a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren a járatok 20 százalékát, a kisebb kapacitású Orly repülőtéren a járatok 50 százalékát töröljék szerdán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.