A rendőrség szemtanúkat keres

Verekedés Ferihegy 1-es terminálja előtt

Szemtanúkat keres a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) a ferihegyi reptér 1-es terminálja előtt történt verekedés ügyében.

2010.06.19 09:00MTI

Az RRI szombati közleménye szerint csütörtök este egy taxisofőr - mivel nem talált más megállóhelyet - rövid időre a repülőtér minibuszainak fenntartott parkolóban állt meg.

Miután kiszálltak az utasai, távozni készült, de a terminál egyik parkolóőre ezt nem engedte. A repülőtér területén működő, az RRI nyomozói által figyelt kamerákon látható volt, ahogy a sofőr és a parkolóőr között heves szóváltás alakul ki, majd dulakodni kezdenek és a parkolóőr egy műanyag bójával meg is ütötte a sofőrt
- olvasható a közleményben.

A repülőtéri rendőrség tájékoztatása szerint egy arra járó busz sofőrje is megpróbált véget vetni a vitának, de ez nem sikerült neki, a verekedőket végül egy utas választotta szét.

A taxisofőr és a parkolóőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség garázdaság vétség megalapozott gyanújával indított eljárást. Az RRI az esetet kiemelten kezeli, hiszen egy ilyen atrocitás kockázatos mind a repülőtér, mind az utasok védelme tekintetében, ezért szemtanúkat keresnek az ügyben - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.