Verekedés a cigánysoron

Egymásnak esett két társaság Arlón - egy halott, több sérült

Egy ember meghalt, több pedig megsebesült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón, amikor két társaság összeverekedett a település cigánysorán hétfőn a déli órákban; a helyszínelés még tart, több embert előállítottak - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

2010.04.05 15:52MTI

A mentők közlése szerint egy súlyos és öt könnyebb sérültet vittek kórházba.

Az Ózdhoz közeli településen két, haragban lévő család tagjai között tört ki a viszály, az egyik família úgymond "meglátogatta" a másikat, és leszúrtak egy 57 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.

A két család tagjai ezt követően egymásnak estek, 10-15-en verekedtek össze - mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Az alezredes hozzátette: a verekedésben többen megsérültek, őket kórházba vitték, sérülésük fokáról még nincs információ. A rendőrség legalább hat embert állított elő, meghallgatásuk jelenleg is tart.

A településen fokozott a rendőri jelenlét, a közrendet helyreállították. A mentőknél az MTI-nek elmondták, hogy egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak az ózdi kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.