"Vállalni fogják a felelősséget tetteikért"

Fidesz: Gyurcsány és az MSZP együtt tették tönkre az országot

A Gyurcsány-korszakot fenntartó és működtető MSZP-seknek nem kell aggódniuk, hiszen a mi célunk is az, hogy ügyük a bíróság elé kerüljön - írta Cser-Palkovics András, a párt helyettes szóvivője.

2010.02.08 07:08MTI

"A korrupcióban, hatalmi visszaélésekben érintettek jogállami módon, törvényes elszámoltatás keretében vállalni fogják a felelősséget tetteikért" - olvasható Cser-Palkovics András közleményében. Budai Bernadett, az MSZP szóvivője két MSZP-s képviselőjelölttel közösen tartott sajtótájékoztatót vasárnap. Jeszenszki András és Kispál Tibor bejelentette, hogy rágalmazás miatt feljelentést tesznek.

A képviselőjelöltek a személyüket érintő, szórólapokon terjesztett hamis állítás miatt fordulnak bírósághoz. Budai Bernadett közlése szerint a szórólapokon az jelent meg, hogy a képviselőjelöltek együtt szavaztak Gyurcsány Ferenccel, pedig a jelöltek akkor nem is voltak képviselők.

Budai Bernadett úgy látja, hogy a Fidesz "hazug rágalomkampánya" olyan hangulatot gerjeszt, amelyben "a szocialista politikusok éles lőszert, fehér port kaphatnak". A feljelentéseken túl a párt az Országos Választási Bizottságot (OVB) is megkeresi az eset miatt - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.