Vezess minket Lajos?

Az MDF szerint nekünk Bokros kell

Helyesnek tartja az MDF a Fidesznek azt a helyzetértékelését, amely szerint az ország az 1994-es állapotokra süllyedt vissza; a demokrata fórum szerint azonban ebből az következik, hogy Magyarországnak ismét Bokros Lajosra van szüksége.

2010.02.06 15:14ma.hu

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője mindezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Czomba Sándor, a Fidesz szakpolitikusa szombati sajtótájékoztatóján a munkanélküliségi adatokkal kapcsolatban úgy vélekedett: a szocialisták 8 év alatt 16 évvel ezelőtti állapotra süllyesztették az országot.

Az MDF úgy véli, helyes ez a helyzetértékelés, amiből szerintük az következik: ismét Bokros Lajosra, a párt kormányfőjelöltjére van szüksége Magyarországnak, hogy átlátható, pontos és őszinte kormányzással, az MDF munkahelyteremtő programjának megvalósításával kivezesse az országot a válságból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.